четвъртък, 3 октомври 2013 г.

Шикът на ши лака


Шикът на ши лакаИма жени, за които перфектният маникюр е въпрос на чест. Действително, едва ли някоя дама, която иска да изглежда изискана и елегантна би пренебрегнала грижата за своите нокти. На този фон звучи чудесно, че има лак, позволяващ истински шик – така нареченият ши лак.

В България все още не знаем кой знае колко за него, но по света той вече има много фенове. Какво всъщност представлява ши лакът и с какво е по-различен от сходните продукти?

Онова, което се забелязва от пръв поглед и кара жените да се прехласват по него е фактът, че издържа в безупречен вид цели 14 дни, а може да бъде отстранен само за няколко минути.

Всъщност става дума за една нова технология, която се използва не само в козметиката, но също в областта на медицината, санитарно –хигиенната и фармацевтичната промишленост.
Мнозина определят ши лака като революционен продукт на козметичната индустрия, именно защото се базира на най-новите съвременни американски технологии.

Това, което характеризира ши лакът е, че съдържа керамични елементи, коприна и Nano Silver частици. Именно тези съставки са в основата на патентована дълготрайна формула срещу износване на лака.
Керамиката придава допълнителна здравина и дълготрайност, копринените частици създават допълнителен блясък и улесняват прилаганетШикът на ши лакао му, а Nano Silver частиците убиват бактерии и гъбички – изключително предимство при използването му в салони за красота. Освен това ши лакът не съдържа вредни съставки като формалдехид, толуол и др.

Като допълнителни предимства на ши лака се посочват неувреждането на повърхността на нокътя (или поне в много по-малка степен отколкото при гел и други алтернативни технологии), а също така лесното почистване.

Красивата българка също може да се радва на перфектен маникюр с ши лак. За България и Македония оторизиран представител на CND (Shellac) е Интеркозметика ЕООД (http://www.intercosmeticabg.com). Тя дистрибутира продуктите на марката до салони, магазини, спа центрове и др.

В разговор със Силвия Александрова – собственик на STUDIO GRAND (един от центровете у нас, работещи с Shellac) разбираме, че макар да е в България от няколко месеца, към ши лака има силен интерес. И това е напълно обяснимо. Вярно е, че цената му е доста по-висока от тази на обикновения лак, но тя е оправдана от дълготрайния ефект и изключителния вид на маникюра.

Самата процедура на лакирането е както при останалите лакове – поставят се основа, лак и топ лак. Точно как става това можете да видите във видеото по-долу.

Статията е заимствана от: http://www.raboteshtomomiche.com/article.php?id=1210

Няма коментари:

Публикуване на коментар